Verpakkingsmachines

Verpakkingsmachines en Add-on-line machines.
Ultrapak is uw garantie voor maximaal rendement en minimale uitval.
Het machineprogramma van Ultrapak omvat een groot aantal verpakkingsmachines en systemen van zeer hoge kwaliteit en van uitsluitend toonaangevende merken in de verpakkingsindustrie. Deze machines en systemen kunnen zowel als stand-alone als in een complete lijn worden geleverd. Ultrapak zorgt voor totaaloplossingen, ook in samenwerking met uw eigen (folie)leveranciers.

Ultrapak levert schalensluitmachines en dieptrekmachines van SEALPAC. Deze machines kenmerken zich door een kwaliteitsstandaard, voor de hoogste productienormen en een hoge mate van gebruiksvriendelijkheid. Maar bovenal, garantie voor maximaal rendement door minimale uitval van de machine. Daarnaast is ons streven, samen met de producten en van verpakkingen, gericht op minder foliegebruik en verpakkingen maximaal recyclebaar.

Bijvoorbeeld de FlatSkin® vacuüm/skinverpakking is geschikt voor vele producten en reduceert het materiaalgebruik tot wel 75%! Met het unieke snelwisselsysteem van SEALPAC kunt u wisselen naar verschillende verpakkingen op dezelfde machine zoals MAP, TraySkin® of bijv. EasyLid®. Ultrapak heeft voor elke vraag een verpakkingsoplossing en levert een volautomatische schalensluitmachine en halfautomaat.
Website by 
Minturn
Top