Service

Voor continuïteit en zekerheid

Service

Door integratie van Ultrapak verpakkingsmachines en systemen in uw bedrijfsvoering, kiest u voor topkwaliteit, uitstekende resultaten maar bovenal voor continuïteit en zekerheid. Wij geloven dat het aangaan van een relatie met onze klanten voor de lange termijn is en bieden daarom een uitgebreid serviceprogramma om uw duurzame machines en systemen in topconditie te houden.

Installatie & inbedrijfsname

Installatie - testen - uitleg - training - inbedrijfsname
Onderdeel van onze inbedrijfname is dat alle machines, systemen en formaatdelen eerst worden getest in de fabriek met de door u gekozen materialen, voordat ze op transport gaan. De installatie zal worden uitgevoerd door onze ervaren technische dienst.
+31 (0)88 331 03 31
Uw medewerkers wordt uitleg gegeven over de bediening van de machine zodat de installatie klaar is voor de start van de productie. Daarnaast bieden wij voor operators, technici en andere medewerkers een uitgebreid programma trainingen aan. Deze trainingen zijn op aanvraag bij onze service afdeling te reserveren en kunnen ter plaatse, bij Ultrapak of in de fabriek in Oldenburg (Duitsland) worden verzorgd.

Inspectie & (preventief) onderhoud

Inspectie - advies - onderhoud
Ultrapak biedt de mogelijkheid aan om uw machines te laten inspecteren. Het voordeel van een inspectie door onze ervaren technici is, dat u advies krijgt over zowel de technische staat van de machine als over de mogelijkheid om de efficiency te verbeteren.

Uw machine in optimale conditie
Het onderhouden van uw machines, systemen en formaatdelen volgens de instructies van de fabrikant, zorgen voor een hogere productiviteit en waarde behoud van uw investering. Ultrapak biedt u preventief onderhoud waarbij u vooraf inzicht krijgt in de kosten. Onze gekwalificeerde en ervaren technici verzorgen het preventief onderhoud met de daarbij behoren onderdelen, zodat uw machine in optimale conditie blijft.
+31 (0)88 331 03 31

Technische ondersteuning

Heeft u technische vragen of wilt u ondersteuning?
Voor technische vragen of ondersteuning kunt u telefonisch contact met ons opnemen. Onze technische dienst kan de meeste vragen telefonisch direct beantwoorden. 
+31 (0)88 331 03 31

Mocht het nodig zijn dat wij ter plaatse moeten assisteren, dan komen we zo snel mogelijk naar u toe of gaan we een afspraak voor u inplannen.

Parts (onderdelen)

Onze machines zijn van een kwalitatief hoog niveau, robuust en betrouwbaar en met het juiste onderhoud kunnen ze vele jaren een uitstekende performance leveren.

Om uw machines, systemen of formaatdelen te beschermen en te garanderen dat u het maximale uit uw investering haalt is het gebruik van de voorgeschreven, originele onderdelen een eerste voorwaarde. Bij het onderhouden van uw machines maken wij gebruik van door de fabrikant goedgekeurde onderdelen, zodat uw machine maximaal blijft presteren.

Ultrapak heeft zelf een ruime voorraad onderdelen in huis. Neem contact op met de afdeling Parts. +31 (0)88 331 03 31
U krijgt advies over het juiste onderdeel van uw machine of over het formaatdeel. Snelle levering gegarandeerd.

Trainingen

Voor het optimaal presteren van uw machine is getraind personeel noodzakelijk. Naast de veiligheid is het van belang over de juiste kennis te beschikken om de machine op de juiste manier te gebruiken, te reinigen en/of te onderhouden.

Ultrapak biedt voor uw medewerkers trainingen aan om dit te realiseren. De trainingen kunnen in uw bedrijf worden gehouden, bij ons in Nijkerk, of bij de betreffende fabriek.

SEALPAC experience center

Van idee tot marktintroductie
U kunt in ons Experience Center uw producten ter plaatse bereiden waarna het onder gecontroleerde omstandigheden kan worden verpakt in verschillende verpakkingen zoals onder andere: Vacuüm, MAP, Spoelbegassen, TraySkin, TraySkin plus, Tenderpac, EasyLid, Bestfresh, EasyPeelPoint of ShrinkStyle.
Het gehele proces van idee, marketing, bereiding, productie en verpakking tot marktintroductie
kunt u nu vooraf analyseren en beoordelen.

Optimaal gebruik
In het SEC worden ook opleidingen voor operators en technici georganiseerd, zowel in groepsverband of specifiek afgestemd op uw situatie. Juiste training is van essentieel belang om het optimale rendement uit uw investering te halen.

Meer informatie over een service onderdeel?

Meer informatie over een service onderdeel? Wilt u er meer over weten?
Bel +31 (0)88 331 03 31 of stuur een bericht met behulp van het onderstaande formulier.
Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.
Website by 
Minturn
Top