Verpakkingen

Onze verpakkingsinnovaties. Maximale presentatie, minimaal foliegebruik, volledig recyclebaar
Ultrapak zoekt voor haar verpakkingen naar blijvend duurzame verpakkingsoplossingen
De voedingsmiddelenindustrie blijft veranderen en innoveren. De trends komen en gaan. Dagelijks worden er veranderingen en verbeteringen doorgevoerd. Ook Ultrapak en SEALPAC hebben als doel marktgerichte oplossingen en innovaties te blijven ontwikkelen. Deze worden vervolgens vertaald in hoogwaardige en technisch innovatieve verpakkingsmachines voor wat betreft techniek, gebruiksgemak en design. Daarom is “Forming Innovations” het handelsmerk van SEALPAC.

SEALPAC heeft niet alleen nieuwe en innovatieve technische oplossingen ontwikkeld, maar ook vooruitstrevende verpakkingsoplossingen, waarbij is ingespeeld op de behoefte van de klant, op nieuwe materialen, materiaalbesparing, houdbaarheid en op gebruiksgemak.

Voor elk product of klant zijn er vele verschillende verpakkingen mogelijk. Bij het kiezen van de juiste verpakking voor uw product spelen vele factoren een rol. Ultrapak is al jaren succesvol actief om samen met productproducenten, schalen- en folieleveranciers, leveranciers en ontwikkelaars van verpakkingsmachines en systemen, marketingdeskundigen etc. de juiste verpakking op de juiste manier in te zetten.

Wij hebben voor veel markten machines en systemen geleverd en gebruiken onze jarenlange ervaring om onze klanten deskundig te adviseren. Nieuwe ontwikkelingen en technologieën houden wij niet alleen in de gaten, maar ontwikkelen deze ook samen met onze partners. Nieuwe innovaties die direct op onze machines en systemen verwerkt kunnen worden.

Al onze innovatieve verpakkingsoplossingen kunnen allemaal probleemloos worden verwerkt op de SEALPAC schalensluit- en/of dieptrekmachines.
Website by 
Minturn
Top