Fruit

Belangrijke factoren spelen een rol in het houdbaarheidsproces

De houdbaarheid van fruit is een uitdaging

Houdbaarheid en fruit zijn samen altijd al een uitdaging geweest. Vandaag de dag worden nog steeds miljoenen producten weggegooid. Microbiologische invloed, beschadiging van het product en mogelijke uitdroging zijn belangrijke factoren in het houdbaarheidsproces. MAP (Modified Atmosphere Packaging), ademende folie e.d. kan deze processen vertragen zonder dat dit ten koste gaat van een attractieve verpakking. Ook is er bij fruit een toenemende trend naar kleinere en portieverpakkingen.
Op basis van al deze processen kunnen wij u, voor wat betreft de juiste verpakkingsmethodiek, deskundig adviseren. Verpakkingen die niet alleen de houdbaarheid gunstig beïnvloeden maar ook zorg dragen voor een perfecte presentatie.

"
Voor verse producten en een lange houdbaarheid "
Download brochure

Soorten verpakkingen die ook voor
deze branche gebruikt kunnen worden

Traysealers en dieptrekmachines geschikt voor
deze branche of industrie

Meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen?

Lijkt deze machine een goede toevoeging aan uw productielijn? Wilt u er meer over weten? 
Bel ons of stuur eenvoudig een bericht met behulp van onderstaand formulier. 
Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.
Website by 
Minturn
Top