Krimpproces met heet water

De DT werkt volgens het principe van een dompeltanksysteem en de RT volgens een sproeisysteem

Vacuüm verpakkingsmachine

De machines van de DT-lijn zijn constructief hetzelfde als de RT-serie, maar in dit geval vereist het warmtekrimpproces dat het product van boven en onder op de juiste temperatuur door een regen van heet water gaat.

Professionele machines die worden gekenmerkt door een automatisch gemotoriseerde laad / los transportband, vooral gebruikt in lijn met de transportband vacuümmachines of met automatische toevoersystemen. Om een warmtekrimpend proces uit te voeren wordt het product volledig ondergedompeld in water, daarom wordt de DT lijn veel gebruikt bij het verpakken van vers vlees of kaas.

De tunnels van de RT-serie zijn zeer efficiënt in termen van energiebesparing en zeer betrouwbaar, omdat de mechanische componenten minder belast worden dan de DT-serie. De kwaliteit van het krimpeffect is hetzelfde als van het onderdompelingssysteem, dus ze zijn geschikt voor alle soorten toepassingen en producten.

Download brochure(s)

DT Vacuüm verpakkingsmachine
RT Vacuüm verpakkingsmachine

Specificaties

Download PDF specs

Meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen?

Lijkt deze machine een goede toevoeging aan uw productielijn? Of wilt u er meer over weten? Bel ons of stuur een berichtje met behulp van het onderstaande formulier. 
Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.
Website by 
Minturn
Top