Kopen, leasen & huren

2 maart 2021
-

Lease & Verhuur
Wilt u investeren in nieuwe of gebruikte verpakkingsmachines of systemen? Dan kan lease een aantrekkelijke oplossing zijn door de volledige aanschafwaarde te financieren zonder uw werkkapitaal te belasten. De leasecalculator van ABN AMRO geeft een goede indruk van de kosten per maand en inzicht in de kosten voor financial- en operational lease. Daarnaast bieden wij ook de optie om machines en systemen bij ons te huren.

Leasecalculator
Oplossingen op maat
Voor het financieren van uw investering in verpakkingsmachines en/of systemen zijn vele oplossingen mogelijk. Oplossingen welke voor u op maat zijn gemaakt en door specialisten die voor u een optimaal voorstel maken. Specialisten, zoals ABN AMRO Lease, hebben een calculator ontwikkeld die een goed beeld geven van de mogelijkheden voor verpakkingsmachines, van de termijnen en van de kosten per maand.

Wilt u gebruik maken van de leasecalculator van ABN AMRO Lease, klik dan hier. Deze opent dan in een een nieuw venster.

Huren van verpakkingsmachines
Liever huren?
Voor tijdelijk extra capaciteit, voor het opvangen van tijdelijke pieken of voor het testen van verpakkingsoplossingen kan huur een betere optie zijn dan koop. Ultrapak kan u, voor zowel nieuwe als gereviseerde machines, een passend voorstel doen die aansluit op uw wensen.

+31 (0)88 331 03 31 - info@ultrapak.nl

Heeft u hier vragen over dan kunt u ook onderstaand formulier invullen

<< terug naar het nieuwsoverzicht
Website by 
Minturn
Top