Dieptrekmachines

SEALPAC dieptrekmachines verpakken probleemloos en efficiënt levensmiddelen-, farmaceutische- en medische producten

Verpakken met dieptrekkers

Voor het automatisch verpakken van levensmiddelen maar ook voor farmaceutische- en medische producten heeft Ultrapak een passende oplossing. We hebben voor elke capaciteitsbehoefte een dieptrekmachine.

Toonaangevende dieptrektechnologie
Of u nu een middelgrote producent bent met een breed productassortiment of een industriële onderneming met hoge output,
voor de verpakking van uw producten vindt u bij SEALPAC efficiënte machines in alle formaten en met de meest veelzijdige toepassingsmogelijkheden.

"
SEALPAC dieptrekmachines zijn probleemloos te integreren in elke verpakkingslijn "

2 Series dieptrekmachines
Instapmodel PRO-serie en high-end model RE-serie

Hoge kwaliteit SEALPAC dieptrekmachines

Als ervaren specialist in verpakkingssystemen heeft SEALPAC verschillende dieptrekmachines van de volgende generatie op de markt gebracht: van ons instapmodel, de PRO serie tot ons op maat gemaakte high-end model RE30. Alle modellen zijn bijzonder professioneel en hebben uniforme standaarduitrusting.

Standaardkenmerken zijn bijvoorbeeld:
Snelle luchtvorming
Compact ontwerp
Snelle gereedschapswisseling
Gemakkelijk onderhoud en reiniging
Geoptimaliseerde product ondersteuning
Exclusief ontwikkeld vormsysteem voor het maken van thermogevormde trays zonder voorverwarmen
Flexibel in gebruik – alle toepassingen in één machine
Met een dieptrekmachine van SEALPAC kiest u voor de hoogste flexibiliteit. Zo profiteert u ook van toekomstige trends.
Zelfs met onze ‘kleinste’ oplossing mogen klanten geen enkel voordeel van onze dieptrekmachines missen.

Overige opvallende kenmerken:
Duidelijk betere vormkwaliteit
Hoekversteviging van het pakket
Gebruik van dunnere films mogelijk
Snellere cyclustijden door kortere vorm- en ventilatietijden
Ideaal voor kleine batches
Omstellen is een eenvoudige en snelle handeling

Functies en voordelen

 • Kleinste voetprint
 • Maximale laadruimte
 • Frame uit één geheel
 • Uniek modulair ontwerp
 • Optimale uitvoering van schalen
 • Hoogste waarde voor uw geld
 • Rapid Air Forming
 • Compact design
 • Gemakkelijke reiniging
 • Geschikt voor flexibele, harde, shrink- en skinfolies

Volautomatisch dieptrekmachine PRO-serie

De markt altijd een stap vooruit: SEALPAC behoort wereldwijd tot de toonaangevende producenten van innovatieve dieptrektechnologie. Met de ontwikkeling van een geheel nieuwe generatie dieptrekmachines, de SEALPAC PRO-serie, brengen wij het volautomatisch verpakken van levensmiddelen wederom op een hoger niveau. De modulaire bouwwijze van de zeer robuuste PRO-serie is uw winst: zo kan elke installatie perfect op uw individuele eisen en wensen afgestemd worden. Bovendien stelt het modulaire concept ons in staat de machines bijzonder snel samen te stellen en te leveren.

Download PDF brochure

Voordelen dieptrekmachine PRO-serie

De SEALPAC PRO-serie is de compacte dieptrekmachine van SEALPAC. De smalle footprint wordt gecombineerd met een maximum aan inlegruimte. Het frame bestaat uit één stuk, waarbij alle componenten zo zijn geplaatst dat het eenvoudig schoon te maken is. Verder zijn de servo aangedreven ketting en de smerings-vrije hefsystemen zo ontworpen dat uw onderhoudskosten tot een minimum worden beperkt. De PRO10 is geschikt voor flexibele folie vacuümverpakkingen.

Value voor money
Vanzelfsprekend voldoet de PRO-serie aan de hoge eisen welke in de food industrie worden gesteld. De verpakkingen zijn van dezelfde hoge kwaliteit als van elke SEALPAC dieptrekmachine. ‘Value voor money’ geldt zeker ook voor de PRO10, waardoor deze eveneens geschikt is voor kleinere batches.

De markt altijd een stap vooruit: SEALPAC behoort wereldwijd tot de toonaangevende producenten van innovatieve dieptrektechnologie. Met de ontwikkeling van een geheel nieuwe generatie dieptrekmachines, de SEALPAC PRO serie, brengen wij het volautomatisch verpakken van levensmiddelen wederom op een hoger niveau.

De modulaire bouwwijze van de zeer robuuste PRO-serie is uw winst: zo kan elke installatie perfect op uw individuele eisen en wensen afgestemd worden. Bovendien stelt het modulaire concept ons in staat de machines bijzonder snel samen te stellen en te leveren.

Ontdek de nieuwe PRO-serie, perfect afgestemd op productieprocessen van uiteenlopende omvang en op een breed scala aan producten: van vlees, vis, kip, groenten en fruit, snacks, conveniencemaaltijden tot bakkerijproducten. Wat alle machines met elkaar gemeen hebben: hoog prestatievermogen, precisie en efficiëntie. En dat alles bij een minimum aan productieruimte en exploitatiekosten.

Onze service is even overtuigend als de prestaties van de nieuwe PRO-serie; van het digitale onderhoud op afstand tot de service ter plaatse van onze technici. Dankzij een zeer hoge mate van eigen productie en een intelligente logistiek zijn reserveonderdelen en verbruiksmaterialen altijd op voorraad en klaar voor wereldwijde levering. Daarnaast bieden wij u een uitgebreide operator- en servicetraining, evenals de mogelijkheid om producten te testen voordat ze op de markt gebracht worden.
Uw voordeel: met de modellen van de PRO-serie krijgt u meer dan alleen een verpakkingsmachine.
U profiteert van innovatieve, complete en efficiënte oplossingen.

Volautomatische dieptrekmachines RE-serie

De SEALPAC RE is een compacte, betrouwbare, en flexibele dieptrekmachine, met alle aspecten van de RE-serie, die volautomatisch en kostenefficiënt dieptrekverpakkingen produceert. De RE-serie is voorzien van het toonaangevende Rapid Air Forming systeem voor het perfect vormen van de schalen en kan zowel flexibele als harde folie verwerken.

In lijn met de eisen van de consumenten stijgen ook de eisen aan de industriële verpakking van voedingsmiddelen.

Kwaliteit en versheid zijn net zo belangrijk geworden als een aantrekkelijk uiterlijk, eenvoudige openingsmethoden en duurzaamheid van de verpakking na gebruik.

De producent verwacht naast hoogste zekerheid voor levensmiddelen en de beste bescherming voor zijn product de grootst mogelijke efficiëntie in het productieproces. De handel vraagt om een maximale houdbaarheid, een aantrekkelijke, verkoop bevorderende uitstraling en de beste logistieke eigenschappen.

Download PDF brochure

Voordelen dieptrekmachine RE-serie

Toonaangevende dieptrektechnologie. Of u nu een middelgrote producent bent met een breed productassortiment of een industriële onderneming met hoge output, voor de verpakking van uw producten vindt u bij SEALPAC efficiënte machines in alle formaten en met de meest veelzijdige toepassingsmogelijkheden. Onze jongste generatie betrouwbare high-tech machines zal u overtuigen door hun hoge mate van innovatie, waarmee nieuwe normen voor precisie en efficiëntie worden gesteld. Zo bewijzen wij voortdurend ons vermogen tot vernieuwing met toekomstgerichte dieptrektechnologie, een uiterst bestendige bouwwijze, de meest moderne materialen en unieke know-how. U profiteert van betrouwbare en duurzame machines met een economisch energieverbruik en weinig onderhoud die naar wens eenvoudig kunnen worden uitgebreid of omgebouwd.

 • Eenvoudig te bedienen display met opslagmogelijkheid voor 40 programma's.
 • Nauwkeurig uitvormen van harde en zachte folies met SEALPAC's innovatieve Rapid Air Forming.
 • Minimale omsteltijden door vereenvoudigde verwisseling van sealplaten.
 • Constante sealkwaliteit dankzij solide en hoogwaardige mechanica.
 • Accuraat snijden van folie in combinatie met krachtige afzuiging voorkomt ophoping van reststroken.
 • Snel en wereldwijd beschikbaar. Zo worden eventuele uitvaltijden aanzienlijk verkort.
 • Makkelijke reiniging dankzij afspuitbare constructie van roestvrij staal.
 • Klemvaste begeleiding van de onderfolie gedurende het gehele verpakkingsproces.

Onze intelligente bouwwijze garandeert de best mogelijke distributiekrachten met minimale toleranties en zorgt voor optimale verpakkingsprocessen.

Overtuigende voordelen:

 • Bewezen systeem met unieke, modulaire constructie
 • Bijzonder onderhouds- en slijtage-arm

Onderhoudsvriendelijk
Alle machines uit de RE-serie hebben weinig onderhoud nodig en garanderen een zo groot mogelijke beschikbaarheid met geringe uitvaltijden.

Eenvoudig onderhoud:

 • Hoge duurzaamheid door stevige constructie van het machineframe
 • Open bouwwijze met makkelijk toegankelijke onderdelen

Onze jongste generatie van RE-serie dieptrekmachines biedt een optimale oplossing voor elke uitdaging in moderne levensmiddelenverpakkingen - ongeacht toepassing of capaciteit.

Meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen?

Lijkt deze apparatuur een goede toevoeging aan uw productielijn? Of zou u er meer over willen weten? Bel ons of stuur ons eenvoudig een bericht met behulp van het onderstaande formulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.
Website by 
Minturn
Top