Automatische band

Volledig gemaakt van roestvrij staal zijn ze bijzonder geschikt voor zeer agressieve omgevingen en bij het verpakken van vers vlees.

Automatische bandvacuümverpakkingsmachines

Vacuümbandverpakkingsmachines zijn veelzijdige en betrouwbare machines die in de loop van de tijd zeer beperkt onderhoud vereisen en waarmee elk type product vacuüm kan worden verpakt.

Volledig gemaakt van roestvrij staal zijn ze bijzonder geschikt voor zeer agressieve omgevingen en bij het verpakken van vers vlees. Alle toegepaste oplossingen, het ontwerp van de machine en de gebruikte materialen zijn de uitdrukking van de jarenlange ervaring en het continue onderzoek voor maximale betrouwbaarheid. In de BMR-lijn maken de in hoogte verstelbare sealbalken de machine nog veelzijdiger.

Technisch gezien zijn de belangrijkste verschillen de volgende:

Type EC Easy conveyor Pro – Dit is ons paradepaardje ontwikkeld in 2018, volledig gemaakt van roestvrij staal, nieuw hygiënisch ontwerp (gemakkelijk schoon te maken), snellere verpakkingscyclus in vergelijking met de Easy-transportband. Max. Afmeting vacuümkamer 1300x850x250 (hoogte) mm. Optie voor vacuümkamerhoogte van 300 mm. De sealbalk kan 1000 mm of 1300 mm lang zijn. Mono actief of biactief. De hoogte van de sealbalk is 15, 35 of 45 mm, gespecificeerd bij bestelling van de machine volgens de hoogte van het te verpakken product. Pneumatische beweging van het vacuümkamerdeksel.

BM-serie – Het belangrijkste verschil met CPRO is de elektrische beweging van de kamer. BM wordt meestal aangeboden voor grote/lange of hoge producten waar een groot kamerdeksel nodig is (je hebt dus een elektromotor nodig om deze te verplaatsen omdat pneumatische cilinders niet genoeg vermogen hebben) of wanneer je het persluchtverbruik wilt verminderen. Optie voor vacuümkamerhoogte van 400 mm. Deze machine kan ook worden aangepast aan de behoeften van de klant: we hebben bijvoorbeeld BM10-160 gebouwd met 1000 mm sealbalken en 1600 mm afstand tussen twee balken (standaardmachine heeft een maximale afstand tussen de balken van 850 mm). Mono-actieve of bi-actieve afdichting. Standaard hoogte van de sealbalk zoals bij Conveyor Pro.

BMR-serie – Hetzelfde als BM maar in deze machine kan de operator de hoogte van de sealbalk eenvoudig aanpassen van 15 mm tot 45 mm. Deze machine wordt aangeboden wanneer u producten met een groot hoogteverschil wilt verpakken, van vleeswaren tot bijvoorbeeld grote stukken ham.

HC-serie – Deze machine kan elk 2 sealbalken van 1500 mm lang hebben. De limiet op eerdere machines is 1300 mm. Het heeft een ander ontwerp omdat de vacuümkamer en het deksel worden beschermd door een roestvrijstalen deksel. Dit is bedoeld voor hoge productielijnen.

Download brochure(s)

BMB - BM vacuümverpakkingsmachines
BMB - BMR vacuümverpakkingsmachines
BMB - EC vacuümverpakkingsmachines
BMB - HC vacuümverpakkingsmachines

Specificaties

Download PDF specs

Meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen?

Lijkt deze machine een goede toevoeging aan uw productielijn? Of wilt u er meer over weten? Bel ons of stuur een berichtje met behulp van het onderstaande formulier. 
Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.
Website by 
Minturn
Top