Schalensluitmachine SEALPAC A-serie kan productie significant verhogen

21 januari 2021
-

Wie producent is in de voedingsindustrie, kan niet zonder de schalensluitmachine. Onze SEALPAC A-serie is een flexibele, hoogwaardige traysealer van het betrouwbare Duitse merk SEALPAC. Zonder moeite verwerkt deze krachtpatser verschillende verpakkingen met een hoge output. Dat wordt mogelijk gemaakt door het innovatieve SmardCord® invoersysteem dat servo gestuurd is. Het resultaat? Een vaak significant hogere productie én efficiëntere werkwijze.

SmartCord® en servo hef- en grijpersysteem
Met SmardCord® zet de machine alle schalen op maat neer op de juiste positie. En wil je tijdens de productie omschakelen op een ander formaat schaal? Dan kun je dit met software zo instellen. Dat bespaart omsteltijd, legt verkoopleider Peter Roorda uit. Een andere innovatie van deze traysealer is het servo hef- en grijpersysteem. Doordat alles nu elektrisch gebeurt, bespaar je als producent lucht en kun je veel preciezer werken. Dat is nog een groot voordeel van deze schalensluitmachine.

Investering die zichzelf terugverdient
Ook klanten zijn enthousiast over hun SEALPAC A-serie schalensluitmachine met SmartCord®. Van een van hen ontvingen we een mooie reactie: Door de nieuwe invoerbaan SmartCord® is mijn productie significant verhoogd. Nog meer verschillende verpakkingen met een hogere output verwerken én een minimale omsteltijd, het is echt mogelijk. En die investering heeft zichzelf al terugverdiend. Deze schalensluitmachine geeft mij nog meer vrijheid en versterkt mijn concurrentiepositie!

Veelzijdig in verpakkingsconcepten
Roorda merkt dat klanten vaak ook enthousiast zijn over de veelzijdigheid van deze traysealer. De SEALPAC® A-serie kan vele verpakkingsconcepten produceren, waaronder, Seal only, MAP (vacuüm/gas), Skin en Skin Xplus®, Tenderpac®, Mirabella® , Easylid® en Perfolid®. Eveneens zijn alle sealbare laminaat- en mono materialen, karton en aluminium verpakkingen probleemloos te verwerken. Zelfs het innovatieve FlatSkin® behoort tot de mogelijkheden. We kunnen bestaande schalensluitmachines vaak met enkele kleine aanpassingen al ombouwen. Dat alles zorgt ervoor dat de SEALPAC A-serie voor mij bovenaan staat als het gaat om flexibiliteit, innovatie en kwaliteit.

Andere verpakkingsoplossingen binnen onze groep: eindverpakking, Inprintservice, etiketteermachines

Wilt u meer weten bel of stuur een mail (contactpagina) of gebruik het onderstaande aanvraagformulier.

<< terug naar het nieuwsoverzicht
Website by 
Minturn
Top