A-merk traysealer van SEALPAC®

Een traysealer voor elke capaciteit en innovatieve verpakking

Voor het automatisch verpakken van levensmiddelen in elke branche of industrie heeft Ultrapak een passende oplossing. We hebben voor elke capaciteitsbehoefte een traysealer, ook wel schalensluiter genoemd.

Hieronder staan slechts een aantal voorbeelden
Wilt u meer informatie neem dan contact op: 088-3310331
Gebruik anders het informatieaanvraagformulier of
stuur een mailtje naar: info@ultrapak.nl

Ons A-merk SEALPAC® biedt een goede oplossing als u volledig geautomatiseerd, volcontinu en hygiënisch levensmiddelen wilt verpakken in bakjes, schalen of trays. Uitgangspunten zijn dat de verpakkingen innovatief en praktisch moeten zijn, gericht op maximale houdbaarheid, vermindering van foliegebruik en gericht op minder verspilling.

Traysealer | zalmverpakking

Traysealer zalmverpakking

Voorbeelden van verpakkingen zijn legio, verse of bewerkte producten, kant en klaar maaltijden, groente en fruit, vlees en visproducten, eenvoudig hersluitbare verpakkingen en nog veel meer. Kijk bij verpakkingen/innovatief om inspiratie op te doen.

Traysealer | stoommaaltijd

Traysealer | stoommaaltijd

Kleinere productieruns verpakken?
Heeft u een kwalitatief hoogwaardige verpakking nodig voor voedingsmiddelen maar werkt u niet seriematig dan hebben we de halfautomatische traysealer uit de M-serie.
Deze oplossing is ook geschikt voor productontwikkeling, testen of voor kleinverbruik.
Ook MAP (Modified Atmosphere Packaging) verpakkingen kunnen probleemloos worden verwerkt.
De M-serie heeft een capaciteit tot maximaal 6 slagen/minuut), is compact en heeft slechts en klein vloeroppervlakte nodig.

Traysealer | EasyLid

Traysealer | EasyLid

Volautomatisch verpakken?
Op de SEALPAC® A-serie kunnen afhankelijk van grootte, toepassing en installatie tussen 30 en 200 schalen per minuut verwerkt worden en tot 15 slagen per minuut bij MAP (Modified Atmosphere Packaging). Alle eerder bij ons ontwikkelde innovatieve verpakkingen kunnen worden verwerkt op alle traysealer modellen in de A-serie.

De A-serie is betrouwbaar en presteert ook onder extreme omstandigheden.Traysealer voorbeeldverpakking | EasyPeelPoint

Terug naar overzicht
Naar boven