SEALPAC Dieptrekmachines


SEALPAC dieptrekmachines…, probleemloos te integreren in elke verpakkingslijn

Ultrapak levert voor dieptrekverpakkingen de SEALPAC RE-serie en de compacte PRO-serie. De dieptrekmachines onderscheiden zich door hun capaciteit, hoge mate van flexibiliteit en robuuste bouw en zijn daardoor probleemloos te integreren in elke verpakkingslijn. SEALPAC dieptrekmachines verpakken probleemloos en efficiënt levensmiddelen-, farmaceutische- en medische producten.

De RE- en PRO-serie zijn eenvoudig te reinigen, voldoen aan de IP65 norm en zijn ontworpen voor 24-uurs productieprocessen. Kenmerkend is de eenvoudige bediening en op het grote en overzichtelijke kleurendisplay van de RE-serie zijn de gegevens duidelijk af te lezen.

SEALPAC RE-serie dieptrekmachines
De RE-serie kent een zelfdiagnose-systeem dat eventuele problemen snel traceert. Dankzij het innovatieve en revolutionaire vierpuntshefsysteem hebben de RE-dieptrekmachines een constante en betrouwbare sealkwaliteit.
Op de SEALPAC RE-serie kunnen zowel harde, flexibele, als shrink- en skinfolies probleemloos worden verwerkt. De SEALPAC RE-serie bestaat uit: De compacte RE15, de flexibele RE20, de allround RE25 en de topklasse RE30.

SEALPAC PRO-serie dieptrekmachines
De nieuwe PRO-serie bestaat uit 3 nieuwe types: De PRO10, 12 en 14, drie compacte dieptrekmachines voor middelgrote bedrijven.

Standaard op de SEALPAC RE- en PRO-serie:
• Rapid Air Forming
• Compact design
• Gemakkelijke reiniging
• Geschikt voor flexibele, harde, shrink- en skinfolies

Rapid Air Forming
Dit exclusieve uitvormingsysteem is door SEALPAC ontwikkeld waardoor de uitvorming van de schalen optimaal plaats vindt. Bovendien kan dunnere folie worden gebruikt als bij andere systemen.

Links vindt u een overzicht van ons programma dieptrekverpakkingsmachines.

Naar boven