Machines en Systemen

Het Ultrapak programma omvat een groot aantal verpakkingsmachines en systemen van zeer hoge kwaliteit en van uitsluitend toonaangevende merken in de verpakkingsindustrie. Deze machines en systemen kunnen zowel als stand-alone als in een complete lijn worden geleverd. Ultrapak zorgt voor totaaloplossingen, ook in samenwerking met uw eigen leveranciers.

Ultrapak levert schalensluitmachines (traysealers) en dieptrekmachines van SEALPAC®. Deze machines kenmerken zich door een kwaliteitsstandaard, voor de hoogste productienormen en een hoge mate van gebruiksvriendelijkheid. Maar bovenal, garantie voor maximaal rendement door minimale uitval van de machine. Daarnaast is ons streven, samen met de producten en van verpakkingen, gericht op minder foliegebruik en verpakkingen maximaal recyclebaar. Verpakkingen zijn er daarnaast op gericht om verspilling van eten te voorkomen door slimme sluitsystemen waardoor resten langer smaakvol houdbaar blijven.

Bijvoorbeeld de FlatSkin® vacuüm/skinverpakking is geschikt voor vele producten en reduceert het materiaalgebruik tot wel 75%! Met het unieke snelwisselsysteem van SEALPAC® kunt u wisselen naar verschillende innovatieve verpakkingen op dezelfde machine zoals MAP, TraySkin® of bijv. EasyLid®.

SEALPAC® heeft voor elke vraag een verpakkingsoplossing en levert een volautomatische schalensluitmachine maar ook een halfautomaat.

Links ziet u een overzicht van de verschillende verpakkingsmachines en systemen.

Naar boven