Krimpproces met enkele/dubbele kamer

Vacuüm verpakkingsmachines met dubbele kamer met hoge technologische standaarden geschikt voor het vacuüm of MAP verpakken van voedingsproducten.

Enkele/dubbele kamer vacuüm verpakkingsmachines

Tafel vacuüm verpakkingsmachines
Uitgerust met een of meer sealbalken van verschillende maten, afhankelijk van het model, zorgen zij voor een perfecte seal.

Afhankelijk van het model zijn ze uitgerust met een of meer sealbalken van verschillende maten, wat zorgt voor een perfecte afdichting. De vacuümkamer is praktisch en hygiënisch in het gebruik, zonder randen om onderhoud en schoonmaakwerkzaamheden te vereenvoudigen. Elk model kan worden uitgerust met een sensorbesturingssysteem waarmee de procentuele waarden van vacuüm en gas kunnen worden ingesteld.

Alle modellen zijn uitgerust met de ultra-vacuümfunctie.

Vacuümmachines met dubbele kamer met hoge technologische normen, geschikt voor vacuüm- of MAP-verpakking van voedselproducten. Alle BMB vacuüm verpakkingsmachines zijn op een eenvoudige manier ontworpen en gebouwd en worden gekenmerkt door hoogwaardige en technologisch geavanceerde oplossingen. Het bedieningspaneel heeft een microprocessor die de verschillende functies regelt en kan worden uitgerust met een sensorbesturingssysteem waarmee de procentuele waarden van vacuüm en gas kunnen worden ingesteld.

Download brochure(s)

SC Vacuüm verpakkingsmachine
DC Vacuüm verpakkingsmachine

Specificaties

Download PDF specs

Meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen?

Lijkt deze machine een goede toevoeging aan uw productielijn? Of wilt u er meer over weten? Bel ons of stuur een berichtje met behulp van het onderstaande formulier. 
Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.
Website by 
Minturn
Top