Pulsotronic Checkwegers

 

Pulsotronic Checkwegers end-of-line solutions

Pulsotronic ontwikkelt en produceert checkwegers en klantspecifieke oplossingen voor de food- en non-food industrie. De machines kenmerken zich door de hoge betrouwbaarheid, nauwkeurigheid en gebruiksvriendelijkheid. Alle componenten worden in eigen huis ontwikkeld en geproduceerd. Inmiddels zijn veel innovatieve producten succesvol in gebruik bij vele van onze klanten.

Gebruiksvriendelijke en betrouwbare controle
Dankzij de unieke bouw en het robuuste design zijn de controlewegers van Pulsotronic gebruiksvriendelijk, betrouwbaar en perfect in lijn te plaatsen. De CW-serie van Pulsotronic zijn uiterst nauwkeurig en kunnen zowel over- als ondergewicht uitwerpen. De CW-serie is voor vele toepassingen in de food industrie geschikt, zoals bijvoorbeeld checkwegen in combinatie met metaaldetectie.
Pulsotronic levert de CW-serie voor producten van 50-1.000 gram. Daarbij is de CW-serie voorbereid voor integratie met de metaaldetector van Pulsotronic.

Minimale trillingen, hoge nauwkeurigheid

Naast het robuuste frame en de compacte bouwwijze heeft Pulsotronic kans gezien de weegcel dusdanig te construeren, waardoor trillingen worden geminimaliseerd en de nauwkeurigheid toeneemt. Het LC-scherm geeft grafisch de functies weer. De gebruiksvriendelijke display met menustructuur geeft een helder beeld van alle mogelijkheden. De CW-serie heeft een bandsnelheid van 60m/min en een tolerantie van 1,0 gram terwijl de CW3 een bandsnelheid heeft van 90 m/min en een tolerantie van 0,5 gram.

Optioneel
Samen met de metaaldetector kunnen de CW2 en de CW3 worden samengesteld met:
• Bandstop bij detectie metaal en of onder-/overgewicht
• Enkele pusher/blazer bij detectie metaal en/of onder-/overgewicht
• Dubbele pusher/blazer bij detectie metaal en/of ondergewicht

Deze metaal/checkweger combinatie kan zeer compact worden gebouwd voor productiefaciliteiten met minder ruimte.

metaaldetectie en checkwegers

Gecombineerde Metaaldetectie en checkweger

Links in het menu vindt ons programma checkwegers.


Investeren in ontwikkelingen
Pulsotronic is gevestigd in Niederdorf Duitsland en heeft in 2007 een geheel nieuwe productie- en ontwikkelingsfaciliteit geopend. Permanent wordt geïnvesteerd in de laatste productiemethodes en in de verdere ontwikkeling van de machines.

Waarborg
De kwaliteit wordt gewaarborgd door het ISO9001-2008 en door het ISO14001:2005 certificaat.

 

Naar boven