Pulsotronic Metaaldetectie

Pulsotronic metaaldetectie – end-of-line solutions

Pulsotronic ontwikkelt en produceert metaaldetectoren, checkwegers en klantspecifieke oplossingen (end-of-line solutions) voor de food en non-food industrie. De machines kenmerken zich door de hoge betrouwbaarheid, nauwkeurigheid en gebruiksvriendelijkheid. Alle componenten worden in eigen huis ontwikkeld en geproduceerd. Inmiddels zijn veel innovatieve producten succesvol in gebruik bij onze klanten.

Metaaldetectie
In de food industrie worden uw machines blootgesteld aan een veeleisende omgeving. Temperatuurschommelingen, luchtvochtigheid en schoonmaakprocessen zijn enkele voorbeelden. Voor deze omgeving heeft Pulsotronic verschillende metaaldetectors ontwikkeld. Alle detectors zijn eenvoudig te bedienen, kunnen zelf producten inleren en hebben een geavanceerde constructie met een unieke behuizing van de spoel. Interventie door trillingen en elektriciteit worden door deze bescherming tot een minimum beperkt.
Pulsotronic levert verschillende metaaldetectors; met transportband, voor vrije val en voor pijptoepassingen. Alle metaaldetectors kunnen worden geleverd met een M-Pulse 2 controle unit.

metaaldetectie en checkwegers

Metaaldetectie en checkwegers

Links in het menu vindt u ons programma metaaldetectors.


Investeren in ontwikkelingen
Pulsotronic is gevestigd in Niederdorf Duitsland en heeft in 2007 een geheel nieuwe productie- en ontwikkelingsfaciliteit geopend. Permanent wordt geïnvesteerd in de laatste productiemethodes en in de verdere ontwikkeling van de machines.

Waarborg
De kwaliteit wordt gewaarborgd door het ISO9001-2008 en door het ISO14001:2005 certificaat.

 

Naar boven