Waar staat Ultrapak voor als werkgever?

Ultrapak is dé leverancier van hoogwaardige verpakkingslijnen in de Benelux. Wij leveren en onderhouden inmiddels al 26 jaar machines en systemen, die perfect aansluiten op de wensen van de professionele gebruiker in voornamelijk de food-industrie.

Korte lijnen
Wij zijn een organisatie waar de lijntjes kort zijn en waar iedereen elkaar kent, je bent bij ons geen nummer. Dat vinden wij prettig, want daardoor staat iedereen voor elkaar klaar.

Complexe technieken
Het werken met fijne mechanica en complexe technieken maken het werken bij Ultrapak uitdagend. Geen dag is hetzelfde voor onze medewerkers. Om de complexe technieken te blijven beheersen vinden wij het belangrijk om onze medewerkers continu de mogelijkheid te bieden om zichzelf te blijven ontwikkelen.

Verantwoordelijkheid
Onze medewerkers krijgen veel vrijheid om hun werkzaamheden uit te voeren en daarmee ook veel verantwoordelijkheid. De verantwoordelijkheid om de service op een hoog niveau te houden en het vertegenwoordigen van een A-merk in de markt maakt onze medewerkers trots om bij Ultrapak te werken.

Lees hier wat onze medewerkers vertellen over het werken bij Ultrapak.

Naar boven