VERKOCHT! SEALPAC A5 traysealer in uitstekende conditie!

9 mei 2022
-

De SEALPAC A5 schalensluitmachine wordt ook wel de allround klasse genoemd. Door middel van zijn intelligente iMode besturing is deze machine in staat om te reageren op externe gebeurtenissen. Ook zorgt de sequentieoptimalisatie van de iMode voor een verhoogde lijnsnelheid tot 50 procent. Naast dat de A5 slimmer en productiever is, verbruikt hij minder energie, is gebruiksvriendelijk en is uiterst veilig in zijn gebruik. Deze volautomatische schalensluitmachine is uiterst flexibel en onmisbaar in uw verpakkingslijn. Met haalbare 50 schalen per minuut, afhankelijk van de gekozen schaal en toepassing, is de SEALPAC A5 uitermate geschikt voor food producten.

Naast servobesturing, eenvoudige bediening (mogelijkheid voor 50 programma’s) en gemakkelijke reiniging, is de A5 de ideale machine voor toepassingen in de meeste food industrieën.

Snel en betrouwbaar
De SEALPAC A5 is snel en betrouwbaar en kan vele verpakkingsoplossingen voor schalensluitmachines verwerken, inclusief de meest innovatieve verpakkingen. De Sealpac A5 functioneert perfect als stand-alone maar ook wanneer de machine geïntegreerd is in uw verpakkingslijn.

Neem contact op voor meer informatie, technische gegevens ed.
Peter Roorda T +31 (0)6 53 55 12 90

>> Kijk bij ons assortiment Traysealers

<< terug naar het nieuwsoverzicht
Website by 
Minturn
Top