SEALPAC A8 traysealer voor hoge prestaties!

9 mei 2022
-

De SEALPAC A8 schalensluitmachine wordt ook wel "The Performance Class" genoemd. Deze A8 zorgt voor meer efficiëntie, meer flexibiliteit en nog meer output. Uiterst geschikt voor het verpakken van vers voedsel of high end convenience producten in het hogere output segment. Met de A8 presentatieklasse worden hoge cyclus snelheden gecombineerd met een duurzame betrouwbaarheid met de beste verpakkingskwaliteit en zuinig materiaalgebruik. Door middel van zijn intelligente iMode besturing is deze machine in staat om te reageren op externe gebeurtenissen. Ook zorgt de sequentieoptimalisatie van de iMode voor een verhoogde lijnsnelheid tot 50 procent. Naast dat de A8 slimmer en productiever is, verbruikt hij minder energie, is gebruiksvriendelijk en is uiterst veilig in zijn gebruik. Deze volautomatische schalensluitmachine is uiterst flexibel en onmisbaar in uw verpakkingslijn. Met haalbare 140 verpakkingen per minuut, afhankelijk van de gekozen schaal en toepassing, is de SEALPAC A8 uitermate geschikt voor food producten.

Naast servobesturing, eenvoudige bediening (mogelijkheid voor 50 programma’s) en gemakkelijke reiniging, is de A8 de ideale machine voor toepassingen in de meeste food industrieën.

Snel en betrouwbaar
De SEALPAC A8 is snel en betrouwbaar en kan vele verpakkingsoplossingen voor schalensluitmachines verwerken, inclusief de meest innovatieve verpakkingen. De Sealpac A8 functioneert perfect als stand-alone maar ook wanneer de machine geïntegreerd is in uw verpakkingslijn.

Neem contact op voor meer informatie, technische gegevens ed.
Peter Roorda T +31 (0)6 53 55 12 90

>> Kijk bij ons assortiment Traysealers

<< terug naar het nieuwsoverzicht
Website by 
Minturn
Top