SEALPAC A10 traysealer voor de hoogste prestaties!

9 mei 2022
-

De SEALPAC A10 schalensluitmachine wordt ook wel "The Top Class" genoemd. De volautomatische SEALPAC A10 traysealer in enkel- of dubbelbaans uitvoering is gericht op productielijnen met een hoog volume. Door middel van zijn intelligente iMode besturing is deze machine in staat om te reageren op externe gebeurtenissen. Ook zorgt de sequentieoptimalisatie van de iMode voor een verhoogde lijnsnelheid tot 50 procent. Naast dat de A10 slimmer en productiever is, verbruikt hij minder energie, is gebruiksvriendelijk en is uiterst veilig in zijn gebruik. Deze volautomatische schalensluitmachine is uiterst flexibel en onmisbaar in uw verpakkingslijn. Met haalbare 180 verpakkingen per minuut, afhankelijk van de gekozen schaal en toepassing, is de SEALPAC A8 uitermate geschikt voor food producten.

Naast servobesturing, eenvoudige bediening (mogelijkheid voor 50 programma’s) en gemakkelijke reiniging, is de A8 de ideale machine voor toepassingen in de meeste food industrieën.

Snel en betrouwbaar
De SEALPAC A10 is snel en betrouwbaar en kan vele verpakkingsoplossingen voor schalensluitmachines verwerken, inclusief de meest innovatieve verpakkingen. De Sealpac A10 functioneert perfect als stand-alone maar ook wanneer de machine geïntegreerd is in uw verpakkingslijn.

Neem contact op voor meer informatie, technische gegevens ed.
Peter Roorda T +31 (0)6 53 55 12 90

>> Kijk bij ons assortiment Traysealers

<< terug naar het nieuwsoverzicht
Website by 
Minturn
Top