Ultrapak ziet u graag op de Fruit Logistica 2019!

Hoe houd je vers fruit langer vers? Wij laten u graag de nieuwste technologie in versverpakkingen zien waarmee we de THT van fruit verlengen. U bent van harte welkom op de stand van Perfotec tijdens de Fruit Logistica in Berlijn, van 6 tot en met 8 februari.

Grootste beurs in versproducten
“Met meer dan 3.200 standhouders en 78.000 bezoekers is Fruit Logistica wereldwijd de belangrijkste beurs als het gaat om versproducten”, weet Olav Sinke. “Bedrijven uit binnen- en buitenland tonen innovatieve en efficiënte versverpakkingen voor onder meer vers fruit, gesneden groenten en kant-en-klare maaltijden.”

Langer vers met juiste hoeveelheid zuurstof
“We presenteren hier Perfolid : een samenwerking met en ontwikkeling van SEALPAC, Naber en PerfoTec. Dit heeft geresulteerd in de nieuwste technologie als het gaat om versverpakkingen voor fruit. Voor een langere THT is een bepaald niveau van zuurstof in de verpakking nodig. Dit kan per seizoen verschillen. Met de juiste hoeveelheid zuurstof kun je de THT van vers fruit significant verlengen”, vertelt Olav Sinke enthousiast.

Lasersysteem met microgaatjes
“PerfoTec en SEALPAC maakten voor deze innovatie gebruik van elkaars kennis en machines”, legt hij uit. “Door het PerfoTec lasersysteem te koppelen aan de SEALPAC traysealer kunnen microgaatjes in de folie van de versverpakking gelaserd worden. Software bepaalt vervolgens het aantal en volume van de gaatjes om voor iedere batch de juiste perforatie te vinden.”

Tip: bezoek ook de seminars

Olav Sinke adviseert iedereen om een bezoek te brengen aan de stand van Perfotec waar Ultrapak is vertegenwoordigd. “Maar er is uiteraard meer te doen. Er zijn ook diverse interessante seminars.” Een aantal voorbeelden:

• Traditionele producten op moderne wijze presenteren
• Fruit world of Fresh Ideas
• Efficiënt produceren met schaarse middelen

Bekijk de nieuwste versverpakking zelf
U vindt Ultrapak op de stand van PerfoTec in hal 4.1 en stand B-18. We demonsteren de werking van het PerfoTec lasersysteem op de SEALPAC traysealer. Heeft u interesse in deze versverpakking, maar bent u niet bij deze beurs aanwezig? Neemt u dan telefonisch of per mail contact met ons op voor het maken van een afspraak met een van onze professionals.

Naar boven