Ultrapak: ook voor metaaldetectie en voedselveiligheid

Al 25 jaar kunnen we alles voor u verpakken. Maar wist u dat ook metaaldetectie, X-ray en vision voor ons onlosmakelijk verbonden zijn aan uw proces en onderdeel zijn van ons assortiment? Tijd om eens in dieper in te gaan op voedselveiligheid en hoe we u hierbij kunnen ondersteunen. Verkoper Olav Sinke neemt u mee in kwaliteitszorg van het hoogste niveau met metaaldetectie van het Duitse Pulsotronic.

Waarborg de voedselveiligheid voor consument

“De voedingsindustrie kan niet meer zonder nauwkeurige inspectiesystemen. Want er zijn allerlei manieren waarop verontreiniging kan optreden: van grondstoffen tot onderhoud en van productie tot persoonlijke eigendommen. Inspectierondes, batch- of messencontroles zijn op zich prima, maar zelfs deze strikte checks kunnen een incident niet altijd voorkomen. Om de voedselveiligheid voor de eindconsument te waarborgen, kunt u tijdens het proces inspectiesystemen inzetten.”

Metaaldetectie met Pulsotronic

“Met de geavanceerde metaaldetectoren van Pulsotronic spoort u ongewenste metaalverontreiniging op. Dit kan zowel voor (grond)stoffen in vrije val als voor producten in een gesloten omgeving, zoals een buis en verpakte producten. De metaaldetectoren sporen zelfs de kleinste deeltjes op. Kwaliteit en diversiteit zijn echt de sleutelwoorden van Pulsotronic. Alle machines worden in eigen productie gemaakt en de detectoren zijn voor een brede range aan foodproducten inzetbaar.”

Efficiënt en gebruiksvriendelijk

Nu productieprocessen steeds meer geautomatiseerd worden, betekent dit dat u de kwaliteitscontrole in het proces moet opnemen. Machines van Pulsotronic zijn eenvoudig te integreren in verschillende, automatische productielijnen. Klanten zijn positief over hun ervaringen met metaaldetectie: ‘Gebruiksvriendelijk en kwalitatief goed!’ Wilt u de kwaliteit en voedselveiligheid van uw producten controleren op andere aspecten? Bijvoorbeeld detectie op glas of conformiteit? Dan bieden de X-ray systemen van Sapphire uitkomst. Hier vertellen we u een volgende keer graag meer over!

Komt u ook naar de Bakkersvak?

Wilt u meer weten over metaaldetectie en voedselveiligheid? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Of bezoek ons op de Bakkersvak in Gorinchem op 4 en 5 maart. U vindt Ultrapak op stand B124. We zullen u daar diverse systemen laten zien. Wilt u ons bezoeken? Dan kunt u via de e-mail gratis toegangskaarten krijgen voor de Bakkersvak. We hopen u daar te zien!

Naar boven