SEALPAC dieptrekmachine biedt vele toepassingen (en voordelen)

Heeft u liever vijf machines voor vijf verschillende verpakkingsmethodes? Of één machine die alles kan? De SEALPAC dieptrekmachine is een echte alleskunner, die vele soorten verpakkingen kan produceren zonder lange omsteltijden. “Geen wonder dat het een populaire machine is, die ook nog eens enorm betrouwbaar is”, aldus Ultrapak.

Ideaal voor kleine batches
“De vraag naar flexibiliteit en kwaliteit in de voedingsindustrie neemt toe. Meer en meer bedrijven willen een breed assortiment aanbieden. Hierbij worden ook kleinere batches gebruikt om zo een totaalaanbod te kunnen leveren”. “Of het nu gaat om vlees, maaltijden, kip, groente, kaas of non-food, maakt niet uit. Alles wordt kwalitatief hoogwaardig verpakt dankzij SEALPAC.”

Diverse verpakkingen, dunnere folies
“De dieptrekmachine van SEALPAC kan eenvoudig en snel verschillende verpakkingen en ook kleine batches aan. Denk aan vacuüm, sous-vide, MAP, Thermoskin of ThermoSkin plus. Bovendien kunnen we dankzij de unieke uitvorming van SEALPAC met Rapid Air Forming ook met dunnere folies kwalitatief hoogwaardige verpakkingen uitvormen. Dit kan tot wel 10% in de foliekosten schelen”. “En dat is toch mooi meegenomen.”

Speciale etiketteermachine van ELS
Sealpac heeft de bekende RE-serie. Voor bedrijven met een beperkte ruimte is er de compacte Pro-serie. “Daarnaast werkt SEALPAC voor de dieptrekmachine samen met ELS. Deze label- en printproducent uit Duitsland ontwikkelt speciaal voor de dieptrekmachine een etiketteermachine voor etiketten bovenop en/of onderop de verpakking. Deze etiketteermachine kan geïntegreerd worden op de SEALPAC dieptrekmachine. Deze is ook via ons verkrijgbaar”, vertelt Peter Roorda.

Ervaringen van onze klanten
Onze klanten geven aan dat het omstellen van de SEALPAC dieptrekmachine een eenvoudige en snelle handeling is. Meestal kost het opwarmen van de machine wat meer tijd. Ook zijn ze allemaal erg te spreken over de betrouwbaarheid van deze dieptrekmachine.

Meer weten over de SEALPAC dieptrekmachines?
Voor alle branches heeft SEALPAC de juiste oplossing om probleemloos verschillende verpakkingsoplossingen te produceren. Laat u ook informeren over de veelzijdigheid van deze dieptrekmachines. Bent u geïnteresseerd in onze flexibele oplossingen? Dan kunt u telefonisch of per mail contact met ons opnemen. We vertellen u als exclusief partner van SEALPAC in de Benelux graag vrijblijvend meer over de mogelijkheden.

Naar boven