Supervac Band vacuümverpakkingsmachines

Supervac band vacuümverpakkingsmachines…, perfect vacumeren en sluiten van uw product
Supervac band vacumeermachines zijn machines waarbij de transportband automatisch het product (in de vacuümzak) in de machine transporteert en na het vacumeren en sluiten van de verpakking het product weer uitvoert.
De transportband is in hoogte verstelbaar (0-70 mm). De gehele cyclus is geautomatiseerd, vanaf het  inleggen van het product, het vacumeren tot en met het uitvoeren van uw product.
Supervac band vacumeermachines met transportband kunnen in lijn staan met een krimptank of tunnel, waarmee uw verpakkingslijn perfect aansluit op uw overige processen. Uw product in een krimpfoliezak wordt op de band geplaatst waarna deze in de vacuümkamer automatisch vacuüm wordt getrokken tot het gewenste niveau. In de aangesloten krimptank wordt de folie om uw product gekrompen. Desgewenst kunt u de verpakkingen automatisch door de droogmachine transporteren, zodat uw product direct verder verwerkt kan worden.

Hoge capaciteit en perfect uitziende verpakking
Optioneel kan worden gekozen voor een complete versnijding van de vacuümzak waarbij de restfolie wordt afgezogen. Hierbij kunt u uw proces optimaal inrichten voor een hoge capaciteit en perfect uitziende verpakking.

Uitgebreid programma
In ons programma zijn verschillende bandvacumeermachines verkrijgbaar. Alle typen kenmerken zich door de hoogwaardige kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en menu sturing via het beeldscherm. De robuuste RVS uitvoering (onder andere IP65F) waarborgt een lange levensduur.

 

Naar boven