Introductie van nieuwe SEALPAC PRO-serie Dieptrekmachine

SEALPAC introduceert nieuwe dieptrekmachine op Meat Expo 2015

 

Sealpac Pro-serie dieptrekmachine

Ultrapak, exclusief distributeur in de Benelux voor SEALPAC, de toonaangevende fabrikant van schalensluit- en dieptrekmachines, lanceert de nieuwe SEALPAC PRO-serie tijdens Meat Expo 2015 in Kortrijk (B) van 27 tot en met 30 september a.s.

Met de introductie van drie nieuwe modellen breidt SEALPAC haar programma dieptrekmachines aanzienlijk uit. Deze machines kunnen zowel flexibele folie als ook hardfolie verwerken en zijn daarmee uitermate geschikt voor het verpakken van voedingsmiddelen en sommige ‘non-food’ producten. Afhankelijk van het model kunnen zowel vacuüm- als MAP-verpakkingen geproduceerd worden, met een verpakkingsdiepte tot wel 105 mm. (Voor de PRO14 is dit 140 mm!)

De PRO-serie is modulair opgebouwd, waarbij het frame uit één stuk bestaat. Alle componenten zijn zo geconstrueerd, dat er eenvoudig gereinigd kan worden. De servo gestuurde kettingaandrijving en smeervrije hefsystemen zorgen er bovendien voor dat onderhoudskosten tot een minimum beperkt blijven. De nieuw ontwikkelde touchscreen monitor is ook nog eens zeer eenvoudig te bedienen.

De SEALPAC PRO-serie voldoet aan de hoogste eisen van de food industrie, waarbij de uitvoering van de verpakking op het gebruikelijke hoge niveau staat. Hun uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding maakt de drie nieuwe modellen uitermate geschikt voor kleine en middelgrote bedrijven die kwaliteit voorop stellen.

Tijdens Meat Expo 2015, van 27 tot en met 30 september a.s. in Kortrijk (B), zal de SEALPAC PRO10 dieptrekmachine worden gepresenteerd. Met een basislengte van ruim 3 meter is dit de kleinste van het stel, maar wel met een verrassend ruime inlegzone.

Voor meer informatie kunt u direct contact opnemen met onze verkoopafdeling, T +31(0) 321 31 96 16 of via mail info@ultrapak.nl.

Naar boven