Nieuwe champignon verpakking voor Agarica: “Ultrapak beloonde ons vertrouwen”

Wil je groente en fruit mooi presenteren én langer vers houden, dan is Topseal van SEALPAC een prachtoplossing. Champignonfabrikant Agarica stapte als een van de eersten in ons land over op deze mooie versverpakking. Het bedrijf uit Hoogeveen vroeg Ultrapak, de exclusieve distribiteur van SEALPAC voor de Benelux, om hulp bij de keuze van de lijnen. Arnaud Lenten van Agarica blikt tevreden terug.

Complete project bij één partij
“We wilden bewust het complete project aan slechts één partij uitbesteden”, herinnert hij zich. “Door vraag vanuit de markt wilden we snel overstappen op Topseal. Het team van Ultrapak heeft ons hierbij goed geadviseerd en begeleid. Ze wisten ons vertrouwen te winnen en ons het gevoel te geven met de juiste partij in zee te gaan. Ons vertrouwen is beloond en ons product ligt nu in een nette champignon verpakking en mooi gepresenteerd in het schap bij onze klanten.”

Alle soorten champignon verpakkingen

De twee identieke verpakkingslijnen zijn volledig door Ultrapak geleverd. Hierop kunnen alle soorten en maten paddenstoelen in diverse formaten en vormen trays worden verpakt. Verder omvat de lijn naast dubbelbaans schalensluitmachines van het type SEALPAC A5 ook weeg- en invoerbanden van Arco, codeer- en etiketteerapparatuur van Videojet en ELS, en checkwegers van Pulsotronic.

 Ultrapak tevreden over prestaties

“Als de klant tevreden is, dan zijn we bij Ultrapak ook tevreden. Beide lijnen draaien nu een aantal maanden en halen snelheden tot tachtig champignon verpakkingen per minuut. Dat is bijzonder efficiënt!”

Naar boven