Nieuwbouw Ultrapak

Hiermee verruilt het bedrijf de plaats Dronten, waar het al jarenlang is gevestigd, binnenkort voor Nijkerk. “Door onze groei vinden we het fijn om dit te kunnen doen in een nieuw te bouwen pand dat aan onze wensen voldoet”, laat Rob Dingemans van Ultrapak in een reactie weten.

Ultrapak is onderscheidend in kennis, ervaring, advisering en leveringsprogramma. Het bedrijf levert en onderhoudt, inmiddels al 24 jaar machines en systemen, welke perfect aansluiten op de wensen van de professionele gebruiker. Rob Dingemans: “Onze werkwijze wordt gekenmerkt door gedrevenheid, enthousiasme en een klantgerichte aanpak. Onze ruime ervaring, gecombineerd met een creatieve benadering, vormen de basis voor het ontwikkelen, verkopen en technisch ondersteunen van innovatieve technieken.”

Ultrapak levert onder andere schalensluit- en dieptrekmachines van SEALPAC, metaaldetectoren en checkwegers van Pulsotronic, X-ray en vision controlesystemen en end-of-line-oplossingen voor met name de food-industrie. “Met ons hoogwaardige en optimale leveringsprogramma kunnen we complete verpakkingslijnen turn-key opleveren. We zijn uw garantie voor maximaal rendement uit uw investering”, benadrukt Rob Dingemans.

Terug naar overzicht
Naar boven