Groeiende vraag naar duurzame verpakkingen voor AGF en convenience

“Onze klanten zijn steeds vaker op zoek naar verpakkingsconcepten die beter recyclebaar zijn en minder plastic gebruiken”, weet Rob Dingemans van Ultrapak. “Daarom ondersteunen wij hen met het ontwikkelen en implementeren van duurzame verpakkingsconcepten.”

Kwaliteit, houdbaarheid en efficiency gewaarborgd
Op basis van de klantvraag gaat Ultrapak samen met SEALPAC en verpakkingsproducenten aan de slag om nieuwe concepten te ontwikkelen. Hierbij zijn de randvoorwaarden kwaliteit, gecontroleerde houdbaarheid en efficiency gewaarborgd.

Populair voor to-go-producten
“Een voorbeeld van duurzaam is een kartonnen verpakking met een laminaat , waarbij de producten en verpakkingen onder MAP geproduceerd worden. Na gebruik kan de consument het karton en het laminaat gescheiden weggooien”, vertelt Dingemans. “Deze verpakkingsmethode is met name populair voor to-go-producten. De THT is hier langer dan bij normale producten.” 

Interesse in deze verpakkingsmethode?
Heeft u interesse in deze versverpakking? We helpen u graag. Neemt u telefonisch of per mail contact met ons op voor het maken van een afspraak met een van onze professionals.

 

 

Naar boven