25 jaar Ultrapak gevierd met open huis in nieuw pand

Ultrapak vierde op 1 oktober 2017 haar 25-jarig bestaan. Twee dagen ervoor werd het nieuwe bedrijfspand in Nijkerk geopend. Reden voor een feest, zo vond directeur Rob Dingemans. “We willen het vakmanschap en de kwaliteit die we op onze nieuwe locatie uitstralen ook graag laten zien aan klanten en relaties.”

Nieuw bedrijfspand

“Doordat we zijn verhuisd van Dronten naar Nijkerk zijn we nu centraler gelegen. Dat is handig voor onze relaties”, vertelt Dingemans. “We hebben nu scholingsmogelijkheden in huis. Hoewel we scholing voor een groot deel bij de klant op locatie blijven doen, beschikken we nu zelf ook over die faciliteiten. En we hebben veel meer mogelijkheden in huis om te testen. Met dit nieuwe pand, dat we volledig naar eigen wens hebben laten bouwen, zijn we op de toekomst voorbereid en kunnen we klanten perfect bedienen.”

Aanbod getoond

Tijdens het open huis konden de klanten deze scholings- en testfaciliteiten met eigen ogen bekijken. Verder kregen ze de nieuwste verpakkingstechnieken te zien. Er zijn verschillende verpakkingsmachines gedemonstreerd, zoals de SEALPAC traysealmachine – volledig servo gestuurd met ontnester, de compacte SEALPAC dieptrekmachines voor vacuümverpakkingen en de Supervac band vacuümmachines. Ook was er uitgebreide aandacht voor kwaliteitscontrole: de metaaldetectoren met checkweger en X-ray. Onder het genot van een hapje en een drankje kon iedereen zijn vragen kwijt.

Positieve reacties

De reacties op het open huis waren ontzettend positief. “Er waren een groot aantal klanten en relaties en het was ontzettend leuk om hen kennis te laten maken met ons uitgebreide aanbod.” Dat werd gewaardeerd. “Interessant om jullie brede programma aan machines te zien”, meende een klant. Een ander: “De kwaliteit straalt van de machines en medewerkers af. Dat is mooi om te zien. Bovendien is het voor mij een bevestiging die laat zien dat we de juiste partner met de beste producten gekozen hebben.”

Wilt u ons nieuwe pand ook zien?

Was u er niet bij tijdens het open huis en wilt u toch graag ons pand zien? Dan kan dat uiteraard. We maken graag tijd voor u vrij voor een persoonlijke rondleiding, waarbij u kunt kennismaken met onze uitgebreide verpakkingsmogelijkheden. U kunt bellen voor een afspraak of een e-mail sturen. U bent van harte welkom in Nijkerk!

Naar boven